Monthly Archives

juni 2019

Sexleksaker från MSHOP.SE i din webbutik

Många personer tycker att det där med sexleksaker är lite kinky. Det är något man inte gärna pratar om och det gör att många personer och par går miste om en eller flera produkter som kan underlätta sexlivet på ett mycket väsentligt sätt.

Denna attityd till sexleksaker håller dock på att förändras i grunden och det innebär att det nu kommer att öppnas en stor marknad gentemot privatpersoner som är intresserade av ett förbättrat samliv.

Lägg till sexleksaker i sortimentet

För den som driver en webbutik kan det därför vara en god idé att lägga till sexleksaker till sortimentet och därmed nå en helt ny kundgrupp som kanske också är intresserad av andra saker som du säljer i din butik.

För den som är webbhandlare gäller det att hela tiden ha ett utbud som passar på marknaden och som kunderna är intresserade av. Eftersom sexleksaker ännu inte är en stor produktkategori på marknaden kan den som lägger till dem till sin butik få in kunder som också kommer att köpa andra typer av produkter.

Tänk på detta när du marknadsför sexleksaker

När du planerar att lägga till sexleksaker till sortimentet och sedan marknadsföra dessa är det en hel del saker som du bör ha i åtanke:

  • Tänk på att vara moderat i din marknadsföring
  • Fokusera på intimitet och samliv istället för hårdsex och annat som kan skrämma bort den vanlige konsumenten
  • Det finns möjligheter till trafik från internet när du säljer sexleksaker eftersom marknaden för sexleksaker är underutvecklad så var aktiv med informationsmaterial som kan generera trafik

Sammanfattning – Sexleksaker från MSHOP.SE i sortimentet

Sexleksaker kommer snart att vara något som var man och kvinna har i sin garderob i sängkammaren. Det är därför helt klart en produktkategori som den moderne webbhandlaren bör ta i övervägande.

Läs mer om sexleksaker på www.mshop.se.

Vad ska du tänka på när du gör internationella affärer

Vi tror att vi lever i en globaliserad värld men det vi har nu är bara början på globaliseringen. Världen länkas ihop med en fart som vi aldrig trott vara möjlig och det är inte bara fakta som sprids som en löpeld över jorden utan även tjänster och, inte minst, varor. Att varor nu importeras och säljs vidare mellan privatpersoner är det senaste tillskottet i den alltmer globaliserade världen. Det säger en hel del om världsekonomin att även privatpersoner kan göra bra affärer på internationell handel. 

Olika länder – Olika affärskultur

Det är dock viktigt att komma ihåg att det fortfarande finns en hel del skillnader länder emellan. Det är en sak att göra mindre köp och sälja vidare men så snart dina affärer växer lite så behöver du ta kulturella skillnader med i beräkningen. Dessa skillnader handlar i mångt och mycket om du behöver träffas personligen, hur man ser på kontrakt, om betalningar ska göras i förskott eller efterskott med mera. 

Regleringar att tänka på när du gör internationella affärer

Några saker du bör tänka på när du handlar internationellt: 

  • Du bör komma ihåg att när din privathandel passerar vissa belopp måste du deklarera dina vinster och kan bli momsskyldig
  • Köper du från företag som till exempel har barnarbetare kan du bli ansvarig för deras villkor
  • De varor du köper kanske inte är försäkrade under transporten

Finansiera dina internationella inköp

Om du är en privatperson som funderar över att importera varor för vidareförsäljning kan det vara bra att ta ett lån för att finansiera det första köpet. 

Några saker att tänka på när du tar ett lån: 

  • Smslån går snabbt att få och du kan låna allt mellan några tusen kronor upp till över en halv miljon. 
  • Du får lånebesked omedelbart

Läs mer på vipbanks.se.