Monthly Archives

juli 2020

pmaindustrier.se-bedzzz.se-29-07-2020_15953378500577

Avkoppling och god sömn viktig under årets mörkaste tid

Det finns vissa perioder varje år som ska vara till för avkoppling. Utmaningen med vissa av dessa perioder är att vägen fram till dem ofta är allt annat än avkopplande. Snarare är det ofta så att många människor jobbar hårt med att hinna med att arbeta ikapp den tid då de ska koppla av innan avkopplingen börjar, vilket medför att när avkopplingen väl ska börja så är man slutkörd.

En av de viktigaste delarna i att kunna koppla av på riktigt är att hitta vägen till en bättre nattsömn. Det är ofta störd sömn som leder till att avkopplingen uteblir. Det är nästan helt omöjligt att koppla av på dagarna om man inte sover gott om nätterna.

Om vi använder julen som ett exempel så upplever många människor en enorm stress under tiden fram till själva julhelgen. Man kanske rusar runt och försöker hitta perfekta julsweaters till barn, julklappar eller mat och glömmer helt bort att man bränner ut sig under det arbetet.

Hur hinna med att koppla av?

En fråga som är relevant i dagens samhälle är hur man ska hinna med att koppla av när man har så mycket att göra? Det är en mycket relevant fråga som är lika svår att svara på som den är relevant. Det är dock värt att föra ett resonemang om vad det är vi gör som gör det så svårt att hinna med att koppla av? Gör vi verkligen rätt saker med vår tid om vi aldrig hinner med att koppla av. Svaret på den frågan är enklare att svara på, och svaret är att vi antagligen inte gör rätt saker med vår tid om vi aldrig hinner njuta av frukterna av vårt arbete.

Det gäller att tänka på uthålligheten i livet. Det kommer en dag att ta vara på också imorgon.